Sayfa: [1] |   Aşağı git
Gönderen Konu: Dokuz Eylül Üniversitesi  (Okunma Sayısı 1054 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
refik
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 0

« : Aralık 17, 2005, 19:06:56 pm »

Biz de varız. Arkadaşlar siz de bi el atın ama..
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2005, 22:55:00 pm Gönderen: arches » Logged

dincer
mima-

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 6

« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2005, 15:36:12 pm »

merhaba mimarlık fakültesinin fotoğraflarını ekleyebilirmisiniz buraya.

nilsu
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 1

mimarch©

« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2006, 14:30:28 pm »

ben de dokuz eylül üniversitesi son sınıf mim.öğrencisiyim:)

doğaaa
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2006, 14:38:23 pm »

işte deü mimarlık fakültesi

doğaaa
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2006, 14:43:32 pm »

stüdyolardan biri
ve kantinimiz  Smiley

administrator
Mimari bilgi paylaşım ortamı!
yönetici
mimar
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 66

bilgi paylaştıkça çoğalır..

« Yanıtla #5 : Ekim 26, 2006, 19:15:08 pm »

Güzel tanıtım..Teşekkürler...

Mimari bilgi paylaşım ortamı!

cemre
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 5

mimarch©

« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2006, 23:17:36 pm »

Slm bende deü mimarlıktan emre  bence sadece okul resimlerini değilde bazı ders notlarını ve derslerle ilgili bilgileride bu forum sayesinde paylaşsak güzel olur.Hayır simdi buraya ders notu bulmaya geldiğimi filan  düşünmeyin  2 dersi kalmış biri olarak benim artık öyle bi düşüncem yok olmasını istediğim şey okuldaki bilgilerin geçmişten geleceğe kar topu gibi yığılarak artarak devam etmesi ve bundan herkesin faydalanması .bunun olmasını 2 sebepten istiyorum 1.si böyle bi bilgi paylaşımı bütün öğrencilerin işine yarar çünkü aynı yollardan geçerken önlerinde neyle karşılaşacaklarına ilişkin bir örnek olur . 2.si ise beni artık daha çok ilgilendiren şey: hocalar bunca yıldır anlattıkları derslere yada konulara her geçen yıl daha fazla ne koymuş o ortaya çıkar yani mimarlık fakültesi kaçyıldır yerinde sayıyor hatta geriyo gidiyor bu net bi şekilde herkes tarafından anlaşılır saygılarla...ilgi olursa bi çok dersle ilgili bilgi, ödev, proje  paylasımı için elimdeki dökümanları vermeye ve yardımcı olabileceğim konularda yazışmaya hazırım d.e.ü. arkadasları bekliyorum

arches
mimar

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 44

« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2006, 23:34:05 pm »

evet sonuçta bu forum her şeyden önce bir paylaşım forumu olarak kuruldu Smiley
bilgi paylaştıkça çoğalır

CrazY©
yönetici
mimar
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 307

mimar (dış) : ))

« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2006, 23:42:43 pm »

Slm bende deü mimarlıktan emre bence sadece okul resimlerini değilde bazı ders notlarını ve derslerle ilgili bilgileride bu forum sayesinde paylaşsak güzel olur.Hayır simdi buraya ders notu bulmaya geldiğimi filan düşünmeyin 2 dersi kalmış biri olarak benim artık öyle bi düşüncem yok olmasını istediğim şey okuldaki bilgilerin geçmişten geleceğe kar topu gibi yığılarak artarak devam etmesi ve bundan herkesin faydalanması .bunun olmasını 2 sebepten istiyorum 1.si böyle bi bilgi paylaşımı bütün öğrencilerin işine yarar çünkü aynı yollardan geçerken önlerinde neyle karşılaşacaklarına ilişkin bir örnek olur . 2.si ise beni artık daha çok ilgilendiren şey: hocalar bunca yıldır anlattıkları derslere yada konulara her geçen yıl daha fazla ne koymuş o ortaya çıkar yani mimarlık fakültesi kaçyıldır yerinde sayıyor hatta geriyo gidiyor bu net bi şekilde herkes tarafından anlaşılır saygılarla...ilgi olursa bi çok dersle ilgili bilgi, ödev, proje paylasımı için elimdeki dökümanları vermeye ve yardımcı olabileceğim konularda yazışmaya hazırım d.e.ü. arkadasları bekliyorum

Paylaşım konusundaki paralel düşüncenizden ötürü sizi kutlarım.Saydıgınız maddelerden bazılar bu sitenin oluşmasının temellerinden bir kaçı.

cemre
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2006, 00:23:21 am »

Evet arkadaslar bana göre okul hayatımdaki en kötü şeydi bi şeyleri sorabileceğim insanların olmaması yada aldığım dersleri neden niye aldıgımı bilmemem hele temel tasarımda o formsal arayısların tek amacının hocaya begendirmek düşüncesi olmaması gerektiği gerçeği. tecrübe illa yasanarak elde edilmez edilmemelide bence mesela bizde kalıplaşmıs dersler var her sene aynı şey aynı metotla anlatılır o notları okulda toparlamak istedim ve bi ders içeriğine göre arşiv olusturalım hersene en iyi notu tutan arkadastan fotokopi alalım ve her isteyen istediği dersin notunu yılına göre alsın dersi gecen arkadaslar ellerindeki notları versin böylece isteyen fotokopi bile cektirmeden eski notları alsın kullansın ben hepsini müsvette yaptım maalesef neyse çok dertliyim aslında bu konuda fazla kafa agrıtmıyım

CrazY©
yönetici
mimar
*

« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2006, 00:28:25 am »

Bu işi ticarete dönüştüren var istanbulda..Eski notlardan ve fotokopilerden oluşturdugu arşivi satan bir fotokopici mevcut..Artık ekol olmuş o bölgede..bilmeyen yok yani...Öğrencilerin işine yarıyor tabiki..Smiley

cemre
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2006, 00:46:13 am »

Aslında burdada bazı  okulların cevresinde de var o tip yerler ama benim hedefim okul içinde ögrencilerin dayanısmasından kurulu bişey bi çalışma grubuydu ticari diil tabiki hatta projeler bile burda paylasılıp arsivlenip hangi konuların nasıl ele alındığının anlatıldığı bitakım slayt gösterileri yada en basarılı dönem projelerinin anlatıldığı bi paylasım ortamı olusturmak-tı hayal olarak kaldı.ne yaparsan ya bana göre mimarlıkta bi takım kaynaklardan beslenmek gerekiyo ve bunu saglayabilecek en iyi örnekler okul ve yarısma projeleri bence işte onları irdeleyen açıklayan paylasan birileri olsa arkadan gelenlerin ufkunu açmak adına ciddi bir iş yapılmıs olur diye düşünüyorum  .bide kiişisel olacak ama crazy arkadasım suan online ve yönetici olarak seni gördüğüm için soruyorum elimde cok basarılı olmasada bazı ödevler var digital ortamda sunum yada metin gibi onları ve  internetten değişik sitelerden topladıgım resimleri bu forum aracılıgıyla paylaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim bazı seyler dagınık nasıl yapmalıyım yardımcı olursan ilerleyen günlerde foruma katkıda bulanabilirim

CrazY©
yönetici
mimar
*

« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2006, 00:50:32 am »

Aslında burdada bazı okulların cevresinde de var o tip yerler ama benim hedefim okul içinde ögrencilerin dayanısmasından kurulu bişey bi çalışma grubuydu ticari diil tabiki hatta projeler bile burda paylasılıp arsivlenip hangi konuların nasıl ele alındığının anlatıldığı bitakım slayt gösterileri yada en basarılı dönem projelerinin anlatıldığı bi paylasım ortamı olusturmak-tı hayal olarak kaldı.ne yaparsan ya bana göre mimarlıkta bi takım kaynaklardan beslenmek gerekiyo ve bunu saglayabilecek en iyi örnekler okul ve yarısma projeleri bence işte onları irdeleyen açıklayan paylasan birileri olsa arkadan gelenlerin ufkunu açmak adına ciddi bir iş yapılmıs olur diye düşünüyorum .bide kiişisel olacak ama crazy arkadasım suan online ve yönetici olarak seni gördüğüm için soruyorum elimde cok basarılı olmasada bazı ödevler var digital ortamda sunum yada metin gibi onları ve internetten değişik sitelerden topladıgım resimleri bu forum aracılıgıyla paylaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim bazı seyler dagınık nasıl yapmalıyım yardımcı olursan ilerleyen günlerde foruma katkıda bulanabilirim

Tabiki seve seve yardımcı olurum...Detayları özel mesajla iletebilrsin.Ne tür dökümanlar var, hangi konular, gibi bilgileri de iletirsen sevinirim...

Sayfa: [1] |   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: