Sayfa: [1] |   Aşağı git
Gönderen Konu: KOÜ  (Okunma Sayısı 1055 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lizard
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 0

« : Ağustos 10, 2005, 22:27:58 pm »

[Smiley] kocaeli'ler nerdesinizz....!  >:<

guldenak
mimar

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 16

« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2005, 12:07:34 pm »

kocaelı unuı yenı mımarlık acılmıs
sanırım 2 senelık bır mazısı var fakultenızı geldım gordum ama
ozaman prefabrıklerdeydınız yaklasık 20 kısılık 2 adet sınıfınız vardı
hoca olarak 2 adet prof.
3 adet asıstan vardı
sımdıkı durum nedır

nerden bılıyorsunuz dersenız
kocaelıyım vede ytu mezunuyum asıstan olmak ıcın basvuru ıcın gelmısdımmm
ama kacırmısım kacırmasaydım su anda sızın asıstanınız olcakdımmm

lizard
m----
*

« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2005, 12:58:38 pm »

ben kocaelide iç mimarlık tayım fakultelerimiz ayrı ama ikisini aynı fakultede toplama çalısmaları süroyor aynı fakultede olursak daha iyi olacak.. bekliyoruzz.. bakalım

CrazY©
yönetici
mimar
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 307

mimar (dış) : ))

« Yanıtla #3 : Ağustos 11, 2005, 17:16:32 pm »

okulla ilgili bir kac resim falan ekelrsen cok guzel olur bence..biraz tanitir misin?

lizard
m----
*

« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2005, 21:28:52 pm »

1997 yılında Kocaeli'nin Hereke ilçesinde kurulan Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 1998-1999 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan İç Mimarlık Bölümü özel yetenek sınavı ile öğrenci almaktadır.Eğitim süresi dört yıl olan bölümde tezli yüksek lisans programı da yürütülmektedir.Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç mimarlık Bölümü meken,mekan bileşenleri ve mekan ekipmanlarının tanımlanması ve tasarlanmasına dayanan bir sanat ve tasarım eğitimi ile iç mimar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.Bugüne değin beş dönem öğrenciyi mezun ederek tasarım dünyasına başarılı ve idealist mekan tasarımcıları kazandıran iç mimarlık bölümünde eğitim-öğretim ;kuramsal ve uygulamalı dersler atölye çalışmaları ;deneysel tasarlama ve protatip uygulamaları, eskizler, seminer çalışmaları , inceleme gezileri ve proje çalışmalarından oluşan bir bütündür.

Özellikle mobilya tasarımı ve mobilya yapım bilgisi dersleri kapsamında yapılan atölye çalışmaları ile öğrenciler deneysel tasarlama ve prototip geliştirme metotlarını yoğun bir şekilde öğrenerek mekan donatı elemanları tasarımında özgün çalışmalar yapmaktadır.

detaylı bilgi için:http://gsf.kou.edu.tr/new/index.html Wink

saime.com
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 8

mimarch©

« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2007, 21:30:18 pm »

Konuşmaları takip ettim bende birşeyler eklemek istiyorum.Kocaeli üniversitesi mimarlık bölümü şuan 4.yılında ve bölüm bir kaç bölümle daha birleşerek (şimdilik iç mmarlık ile) Mimalık ve tasarım fakültesi adı altında birleşmiş durumda.Bu uygulamaya ancak bu yıl geçilebildi.
Üniversitemiz 1999 yılında geçirdiği deprem nedeniyle ağır hasar altı.Vinsan yerleşkesi(prefabrik binalar) bu sebeple kurulmuştur.Umuttepe yerleşkesiyle üniversite şuana kadar iyi bir toparlanma süreci geçirdi.Vinsandaki yerleşkede yavaş yavaş umuttepe taşınacak.
Mimarlık ve tasarrım fakültesi is merkez kampüsünde bulunmaktadır.Şimdiik ekleyeceklerim bu kadar.

Sayfa: [1] |   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: