Sayfa: [1] |   Aşağı git
Gönderen Konu: K.T.Ü.  (Okunma Sayısı 1879 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CrazY©
yönetici
mimar
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 307

mimar (dış) : ))

« : Temmuz 16, 2005, 18:32:09 pm »

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTELİLER BURASI SİZLER İÇİN..OKULUNUZU TANITMANIZI BEKLİYORUZ...

abdullahcikrikci
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 0

« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2005, 21:12:47 pm »

http://forum.arkitera.com/forumdisplay.php?f=78
su an ktü mimarlık ogrencılerı burada tartısmaktadırlar  ama en kısa zamanda mımarch forumunda buluncaklardır

aydinger1
m----
*

« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2005, 09:54:04 am »

KTÜ DE NELER OLUYOR BİRİ BİŞELER YAZSIN MERAK EDİYORUM.....ŞEHİR BÖLGE PLANLAMA MİMARLIK BİNASINDA MI YOKSA YENİ BİNASINA GEÇTİ Mİ?BİLEN VARSA CEVAPLAYABİLİR Mİ?ÖNEMSİZ BİŞE GELEBİLİR SİZE AMA BENCE ÖNEMLİ ....

aydinger1
m----
*

« Yanıtla #3 : Kasım 01, 2005, 12:07:52 pm »

gözlerim doldu,bu ne ilgi ktğ öğrencilerinden böyle.....arkadaşlar azcık ilgilenseniz keşke

aydinger1
m----
*

« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2005, 12:09:04 pm »

Forumda kendi kendine konuşan biri gibi hissettim kendimi,arkadaşlar biraz ilgi

mimar adayı
mi---
**

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 1

« Yanıtla #5 : Ocak 06, 2006, 02:31:45 am »

merhaba ben ktü öğrencisiyim daha yeni üye [hello] oldum rast gele bu siteye girdim....şehir bölge ve planlama mimarlık binasında.biz koca bir aile olduk...

mimar adayı
mi---
**

« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2006, 02:36:52 am »

daha çok arkitera da mesajlaşıyoruz....ben kendi adıma bu siteyi yeni bulduğumu söyleyebilirim.........aslında evime uzak olduğu için ktü yü sevmiyorum...fakültemizi kendi düzenlediğimiz etkinliklerle şenlendiriyoruz tabi hocalarımızın katkılarını unutmamak lazım...ayrıca bilgi amaçlı sunumlar yapılıyor....

mimar adayı
mi---
**

« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2006, 02:40:12 am »

aydinger 1...hayırdır ama niye bu kadar çok ilgi gösteriyorsunuz anlamadım...siz hangi üniversitedensiniz...

mimar adayı
mi---
**

« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2006, 16:59:20 pm »

ya ben kampüsten fotoğraflar göndermek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum........ktü tıpkı bir botanik bahçesidir.çeşit çeşit ağaç ve çiçek görebilirsiniz..yeşile bayılıyorum...

CrazY©
yönetici
mimar
*

« Yanıtla #9 : Ocak 07, 2006, 17:33:36 pm »

www.imageshack.us sitesini kullasnabilrisin.upload ettikten sonra alttaki direct link yazan kodu kopyalayıp buradaki mesaj ekranıonda resim ekle nutonuna tıkaldıktan sonra kodlarının arasına yapıştırısan resim buradada görüneceketir....
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2006, 21:39:33 pm Gönderen: CrazY© » Logged

mimar adayı
mi---
**

« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2006, 20:53:46 pm »

off ya beceremiyorum..inş en kısa zamanda fakültemin resimlerini sizlerle paylaşabilirim.

136960
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #11 : Mart 26, 2006, 15:40:48 pm »

HERKES KAMPÜS GÖRSÜN ARTIKIN:)

136960
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #12 : Mart 26, 2006, 15:42:53 pm »

KAMPUSE KTÜ'YE DEVAM:)

136960
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #13 : Mart 26, 2006, 15:45:37 pm »

Smiley

136960
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #14 : Mart 26, 2006, 15:49:38 pm »

Smiley

Minimal
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2006, 09:45:11 am »

Evet bende KTÜ'denim ama 6 sene oldu mezun olalı... Bence kampüs harikaydı. Trabzon ortamı için aynı şeyi söyleyemiycem. Hocalarımızın çok kaliteli hocalar olduğunu söylemeliyim.

zeki61
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #16 : Ekim 31, 2006, 17:04:02 pm »

merhaba arkadaşlar ben ktü mimarlık 1998 mezunuyum. görüşmek üzere

NeNo
m----
*

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 2

« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2007, 14:16:46 pm »

iç bahçe tasarım dersi..Smiley

yuxelmurat
m----
*

mimarch©

« Yanıtla #18 : Eylül 28, 2007, 00:18:25 am »

selamlar bende ktu denim.
yazılan bir seye katılmıyorum hocalar kaliteli deniyor goorusnuze saygı gosteriyorum ama  hocaların kalitesi tartısılır . cogu hala egolarıyla ugramaktan ogrencilere faydalı olamıyor

BaşaK
m----
*

« Yanıtla #19 : Şubat 26, 2009, 00:33:47 am »

arkadaşlar ben iç mimarlık bölümündenim bizim hocalar süper, aile ortamı var sınıfta gayet sabırlı ve öğretmeye istekliler. teori ve uygulamayı dengede tutmaya çalışıyolar.ama bence bazen projelerde sanki sunulan fikir diil de maket ne kadar temiz olmuş kaç pafta teslim edilmiş daha ön plana çıkıyo gibi..tabi bunun bizim üniversiteye özgü olduğunu sanmıyorum.

CrazY©
yönetici
mimar
*

« Yanıtla #20 : Şubat 26, 2009, 08:41:43 am »

Alıntı
bence bazen projelerde sanki sunulan fikir diil de maket ne kadar temiz olmuş kaç pafta teslim edilmiş daha ön plana çıkıyo gibi..tabi bunun bizim üniversiteye özgü olduğunu sanmıyorum.

Bunlar projenin önemli bir aşaması aslında, bazen fikir olarak kabuledilebilirliği çok uzak bir projeyi sunum ve ifade tekniğinde kullanılan dil ile çok yakına getirmek mümkün olabilir.

BaşaK
m----
*

« Yanıtla #21 : Şubat 26, 2009, 19:02:18 pm »

Doğru haklısınız aslında teslimde bunun çok örneğini görüyoruz.Ben bölümü ve sistemini seviyorum. Dönem içi sürekli seminerler verilir. Her sene İstanbul'a yapı ve mobilya fuarlarına gidilir. Türkiye'nin ünlü tasarımcılarıyla veya Almanya'dan gelen öğretim üyeleriyle workshoplar düzenlenir. Hocalar ellerinden geleni yapıyorlar gibi geliyor bana, yarışmalara katılmamız için destek de veriyorlar ama bizim dönemden bu konuda atılgan biri çıkmadı daha Smiley bence üniversitenin dezavantajı bulunduğu ilde bilgi kaynağının az olması

mima-

ALDIĞI TEŞEKKÜRLER: 16

mimarch©

« Yanıtla #22 : Şubat 26, 2009, 22:55:32 pm »

KTÜ ile ilgili bazı etkinlik haberleri yayınlanmıştı mimarchta sanırım...KTÜ güzel etkinlikler düzenliyor bence..

CrazY©
yönetici
mimar
*

« Yanıtla #23 : Şubat 26, 2009, 22:59:38 pm »

Eveet Smiley
DESIGNTRAIN MEETING etkinliği ile ilgili değerli Nilgün hocamız aracılığyla  duyurular yayınlamıştık.KTU bence de güzel etkinlikler düzenlemekte.

reznik
m----
*

« Yanıtla #24 : Şubat 26, 2009, 23:34:03 pm »

merhaba arkadaşlar ismim mustafa
karadeniz teknik üniversitesinde mimarlık 4. sınıf öğrencisiyim.
uzun zamandır forumunuzu dinleyici olarak takip etmekteyim. her ne kadar tanımasamda crazy yi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.
ktü eğitimi hakkında, sizin sisteminiz hakkında bilgim olmadığı için pek birşey söyleyemem. ama genel olarak bakıldığında teoriyle sanat arasında bir gelgit yaşnmakta. buda benim hoşuma giden bir sistem.

nilgün, asu hocalarımızın dışarıyla bağlantı kurmak için takdir edilecek çalışmaları var.
birde şengül hocamız var belki tanırsınız. vede bir çok hocamızın özverili emekleri var üzerimizde.

malesef kütüphanemiz çok zayıf. görsel olarak çoğu zamanda internetten besleniyoruz.

arkadaşlarımızın çoğu imkansızlıktan, sosyal etkinliklerin ve eğlencenin az oldugundan yakınırlar, bende çoğuna katılmam.
kimilerinide bu gibi imkansızlıklar tetikler. şuan trabzondan aldığım tadı metropollerin çoğunda hissedemedim.

kafamda cok sey vardı. toprlamaya çalışayım derken darmadagın bısey oldu. kuusra bakmayın

BaşaK
m----
*

« Yanıtla #25 : Mayıs 03, 2009, 01:02:52 am »

arkadaşlar nisan sonunda workshop vardı ve Adnan Serbest, Atilla Kuzu, Alp Nuhoğlu ile Leven Çırpıcı katıldı.  Grin şimdi de yapı fuarına gidiyoruz ehehe  Cheesy

Sayfa: [1] |   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: